A kosár üres

Tulsi Tea Hungary Kft

1083 Budapest, Illés u 32.

Kiss Orsolya

Telefon : +36 70 600 8946

Emailcím : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Magunkról 

Kiss Orsolya vagyok, marketinget tanultam  és életemet  nagy multinacionális cégek termék , márka vagy egy egy piac managereként éltem. Nagyon sok mindent tanultam, az elvárásokkal együtt haladtam. Lett közben 2 gyönyörű gyerekem, Barnus :11, Bogca 8,5 évesek. Velük otthon töltöttem 5 évet. Bogca koraszülöttként érkezett és bélproblémái lettek. Sok sok műtét, aggódás, remény , munka után most úgy él, mint kortársai. Ő indított el az úton, hogy keressek… ne higgyek el mindent, amit mondanak, nem mindig tévedhetetlenek, akiken fehér  köpeny van . És hogy léteznek más utak is, amiken az ember sok önzetlen segítővel találkozhat, akikért egész életében hálás lesz. És hogy  az Anyatermészet sok mindenre képes, annyi mindent ad, amit mi észre sem veszünk a rohanásban. Így lett mindennapi  életünk része a homeopátia, majd a gyógynövények. Képeztem magam: fitoterápiát tanultam. És akkor jött a Tulsi, amit már régóta használtam…. 

Erika 2009ben kezdett el az Organic India Tulsi teáival foglalkozni itt Magyarországon. (www.kulcsazegeszsghez.hu) Gondozta, nevelte ezt a márkát hazánkban, gyűjtötte össze a tapasztalatokat és mindezt nekem egy kosárban odaadta: vigyem tovább mindenki jólétére.

Organic India missziója, hogy olyan vállalkozást építsen amiben fő értékek : a tisztesség, minőség , mások szolgálata, az Anyatermészet tisztelete , a holisztikus ember jóléte és olyan üzlet, amiben másokat tisztelve minden fél gazdagodik. Ebben hiszek én is, ezt szeretném képviselni a mindennapokban.

Kiss Orsolya